FAKE, big time..

Tjenixen :) Idag har jag inte så mycket för mig, vi får se vad dagen leder mig till helt enkelt. Igår åkte var jag inne på rean i Sickla (?!) och hittade ett sånt här parfymset med en parfym, en lotion och en showergel. Hittade även en fin present till (kan inte berätta),  sen hittade jag också en jättesöt klänning som kommer sitta fint på sommaren 2010! Allt var på REA, ou, I love it!
Redigerade en bild och efter mycket om och men så fick jag till ett bildspel, lägger också upp bilderna var för sig! Peace.



Innan



Efter

Och nu kommer bildspelet:

See you!

 


let it snow, let it snow...

Hittade två bilder, en på Agnes och en på Andrea. Bilderna togs innan skolavslutningen och sen när vi alla hade en liten julafton tillsammans så redigerade jag dom två bilderna. Så sen gav korten jag till Agnes och Andrea på vår lilla julafton två dagarefter skolavslutningen :).

Here they come:



Agnes



Andrea

Two beautiful ladies!
/Sofia

Familyday...

Goder morgen!
Idag är det en riktigt familjedag för oss Ouchterlony's :) Först åker vi in och handlar på mellandagsrean tillsammans och sen åker vi vidare och äter middag hos några kompisar. Så det är väl så min dag kommer se ut. Igår bakade jag knäckebröd, fick någon idé att baka så ja, då blev det knäckebröd. Nu lever jag på det kbäckebrödet, det är så gott!
Ska fortsätta öva på pilates bollen, i am not gonna give up before I can do it! Men i alla fall, idag ska det shoppas på MELLANDAGSREAN, varje tjejs dröm! Hoppas ni hittar något fint på rean, see you!







/Sofia

Julafton!

Hey there! Nu har juafton passerat också! Blev alla nöjda med sina julklappar? I was! Jag blev jättenöjd. Så fick vi en vit jul också, isn't it perfect? Idag gick jag upp uschligt tidigt för att lämmna min kära syster påå flygplatsen. Hon åker till USA idag och hälsar på. Lite avis är jag nog... Anyway, fick b.la ett börjbart kamerastativ (fräsig grej) och även en privatlektion om makeup(!!). Mamma fick en pilatesboll av tomten som kommer användas flitigt här hemma. Filmen som är här under är när jag och Fabian gör en jättesvår övning. Den ser hur lätt ut som helst men icke, den är svår! See you soon :)







/Sofia

Bildbomb!


Sofia och Andrea innan julavslutningen!

Agnes innan julavslutningen

Anmol!

Julpynt...

En glad Sofia som öppnar julklappar

Öppnade julklappar

Andrea, Agnes och Sofia öppnar julklapparna från mig

Såhär glada blev det! :)

Haha, var bara tvungen. Hämnden är ljuv Sofia...

Såhär såg det ut utanför mitt fönster för några dagar sen

Låtsas ljus..

Riktigt ljus..

Vilda i sitt snyggaste jag!

Hejsan!
Det här fick bli ett riktigt bildinlägg. Istället för text fick det bli bilder som beskriver lite av den senaste veckan. Jag tänkte inte skriva så mycket mer utan önskar er alla istället en riktigt God Jul! Och jag lovar att jag ska försöka uppdatera mer nu under jullovet!
Puss/Freja


I'm gonna take a minute and let it breeze.

Nu är jag trött! Dagen började med en riktigt mysig promenad i fina vinterlandet här ute på Ingarö. Solen sken och everything was perfectico! Det var kallt, brrrr, men skönt! Sen var det dags att åka till stan och spendera lite pengar med plastkortet. Jag och Elin tog bussen in till the stad. Jag handlade lite reagrejor till MIG, och såklart lite julklappar till my family. Supernöjd blev jag med allting. Nu är julklappsinköpen klara för iår, förutom en sista julkklapp, som I can't tell. Sen åkte vi hem till Elin inklusive Victoria och skrattade igenom oss en timme. Blev hämtad av min lovely broder och åkte hem. Gjorde i ordning mig för fotbollsmatchen mot F-95 Ingarö. Matchen var kul, men resultatet, nja, kan bli bättre. Nu sitter jag hemma och ska ta mig en härlig dush och sen pynta granen och slå in de sista julklapparna. Can't wait for cristmas you know, 2 dagar kvar, WII!

Här kommer några bilder under dagen:











'



Målade lite igår, imorgon blir det också lite målning, see you then!

/Sofia

How to live in a bubble..

Hej där! Nu sitter jag med en ansiktsmask och myser och tittar på slalom OCH har ont i halsen. Igår blev det skidåkning med hundarna och också där en lite ansiktsmask :)  Resten av dan ska jag bara gör sånadära nödvändiga grejer som städa, slå in julklappar, måla en tavla osv.  Det blir en göradag innan jul, see you later aligator!



Idag lever jag som i en bubbla, mitt ute i skogen... :)

Tänkte lägga upp en video på hur det såg ut i USA, när jag var där för ett år sedan och hälsade på systern min. Men det tar ju för jädrans lång tid att ladda upp så den kommer säkert senare under dagen.

/Sofia





Christmas is here!

Hola! Har precis kommit hem från Agnes. Sitteroch äter min frukost, senare ska jag åka skidor med hundarna. Det ska bli hur kul som helst! Fick så fina julklappar av my friends igår. En halsduk, ett par trosor, ett förkläde och en jättefin tavla av Freja! Skriver mer sen, chiao!



Den fina tavlan.



Halsduken, I say MYSIG :)

See you soon..

Give me a break..

Tjoho, nu är det LOV! Var på skolavslutningen som var så fin, alla hade really nice kläder på sig. Det gillar jag!
Jag ska spendera lovet på skidor, med vänner, vid granen :), med familjen, med my lovely dogs, på MELLANDAGSREA (jippie) och mycket mera. Idag ska jag passa på och göra sånna där skönhets-thing som ansiktsmask och så. Later ska jag slå in alla my lovely fiends presenter som de ska få idag, vi har en lite egen julafton vi. Hoppas ni alla får ett underbart lov, här kommer några photos från avslutningen:





















Så här ser klackisarna ut, man ser hur min stortå är helt vit medans dom andra är röda, haha, det ser så kul ut. Fick inget blod till stortån så jag kunde inte känna den ett tag där. Men vad gör man inte för att vara ännu lite längre på skolavslutingen? :)

Love! /Sofia

The farmers you know...

Smoothien får bli min middag idag (MUMS!), nu blir det BONDE och sen Glee, goodnight!



/Sofia

Not in school..

Tjoho i vinterlandet, åh vad det snörar. Makes me happy! Idag var vi med the class på julshow och åt lunch together. Mysigt var det! Efter det tog jag bussen med Agnes, Rasmus, Robin och Alexander som tog väldigt lång tid p.g.a snön ofcourse. Men det var en rolig busstur, mycket hände :) Fick reda på att alla killar ska tydligen ha kavaj imorgon på skolavslutningen (?!), så eftersom jag inte ska ha någon fin klänning eller så så har jag ett par högklackade skor istället (nu blir Freja glad). Robin övertalade mig, så japp, imorgon får alla se ett höghus i allafall ute på landet! :)
Det här hade jag tänkt att ha på mig:



It's gonna be fun att se vad alla har för kläder imorgon, see ya!
/Sofia

In school..

Hejhopp, nu sitter vi i skolan och kollar på NO-film. Sen är det lunch, dagens höjdpunkt, hungrar ihjäl! Nu snöar det, we love snow! Maybe blir det skidåkning i helgen!



Love /Sofia

hejsan vinterland....

Ouch, nu har jag ont i benen! Slutade tidigt idag och åkte in till Nacka Forum och skulle handla lite cristmasgifts. Jag må säga att jag är bra på sånt :) Har handlat alla julklappar förutom till min kära bror och syster. Men det fixar jag! Har köpt en sån här hårmassage till mamma, den ser liksom ut som en visp....eh, det är så krångligt att förklara, så det blir en bild sen här under. Fick med mig ett par höststövlar från Diechman med mig hem, grym affär! La undan ett par klackskor som jag maybe, nu säger jag maybe, ska ha på skolavslutningen, im not shure yet! :) Presenterna till friendsen kan jag icke berätta, så that's gonna be a secret.



Huvudmassagen, den är så sjukt skön! Ska nog smyganvända den lite innan dan innan jul då jag slår in den, moahaha! :)

Såklart har jag redigerat en bild under helgen, Fabian fixade photoshop CS2 till mig. So, here is the result:



Före



Efter

Hoppas ni har haft en rolig superkall vinterdag med snö och allt! /Sofia


Soulmate

Hejsan!
Idag var jag och julhandlade med syster, mamma och några vänner. Det var riktigt juligt i stan, med fina julljus och snö på marken (äntligen!!). Men tyvärr hittade jag bara en julklapp. Bajs säger jag bara! Jag hittade heller ingen avslutningsklänning, men det ordnade jag genom att rota fram lite kläder från garderoben, haha. I morgon är det söndag och då måste jag skriva klart min spanska (en julsaga på minst en A4 på datorn, suck) och åka in till Nacka Forum för att köpa julklappar (eftersom jag bara lyckas hitta en hittills). Vad ska ni göra i morgon?
Nu orkar jag inte skriva mer, så jag avslutar det här inlägget med en bra låt!
Puss/F

julkänsla

Hejsan! Vi börjar detta inlägg med en jullåt. Så att det blir lite julkänsla här i bloggen, hehe.
Nu sitter jag här med mina nymålade naglar, gråa fick de bli den här gången. Nu är det bara en vecka kvar till skolavslutning, ska bli så himla skönt! I och med julavslutningen måste jag också hitta en fin avslutningsklänning. Det känns som om jag har provat minst hälften av alla Sveriges klänningar men inte hittat en enda fin. Så jag undrar om ni har tips på några? I morgon ska jag åka in med lite folk till stan och julhandla, vilket verkligen behövs, eftersom jag inte har köpt en enda julklapp ännu. Not good! Men det ska ha ändrats på efter morgondagen!
Nu måste jag sluta!
Puss och hej
/Freja

I want to see the sunlight again...

Hola senioritas och seniores (?), kanske inte rättstavat men, bra för att gå på franska!
Idag har det varit en lång dag, mycket lektioner och så men kul med betyg och det där. När mörkret redan ligger vid kl 3 så får jag bara en sån lust att ha sommar igen. Sola och bada, bli brun, äta glass, spendera tid med friends och resa utomlands och till svenska öar. Jag vill bara ha bort allt rusk och regn, fy blä. Såhär såg det ut i somras när jag end my family var på Gotland:



My lovely dad :)



Längtar efter sånna där mysiga promenader!



Raukar is the shit!



We say beatuiful...



I want to be brown!













Love this one! /Sofia


Sunset fjäll...

Hejhopp!
Jag har nu insett att det bara är 15 dagar kvar till jul. Jag kan inte förstå det själv, 15 dagar!? Och jag har inte ens skrivit en önskelista. Inte heller köpt några presenter till alla andra. Jag måste verkligen sätta fart på det där! Jag har tänkt lite i huvudet vad jag önskar mig. Något med, en TV, bärbar dator, presentkort på kläder, omgörning av mitt rum, maybe guitarhero, iphone kanske, kurs på MakeUpStore och resa till något vackert place. Appropå vackert place, här kommer några bilder från Orsa som jag tog förra året i december. Längtar tills jag får åka skidor i solnedgången! :)



Frost on the window!



Orsa.



Ma dogs yey!



Sunshine.



Ännu mera sunshine!



Sist men inte minst, sunshine!



We all love fjällen, right?

Hittade en bild här på bloggen som inte har publicerats, som också hör till vackert, så varför inte? Here you go:



Den blev lite liten! Men Freja har allt fått till det, med solfjäder och allt :)

Love! /Sofia


Frihet!

Hello there!
Har avklarat alla mina prov för höstterminen idag, weii! Nu ska jag kolla på gårdagens Paradise hotel och sen skissa lite eller klippa och klistra med fotoalbumet. LAter ska jag äta och träna, kommer bli skönt. Har inte tränat på en vecka (!). Så ser min afton ut :)



Har börjat läsa Catjas blogg nu, den är really good!



Klänning från HM. Den ser kanske inte så fin ut, men den sitter snyggt på. För otroliga 299 ;-, can't believe it!
Nu ska jag ta och dra mig från datorn, kisses!

/Sofia

I remember when..

Hallå i mörkret.
Nu har jag kommit hem från the school som var rolig idag, fast lärarna är sura och det gillar vi INTE!
Kollade in Sonia Rykiels kollektion för H&M's undekläder. Nja inte riktigt min stil va, men här kommer några plagg. Fint/fult, det avgör du :)



Någon slags body.




Den här har vi väl sett förr? Om man tänker efter så skulle den där kimonon lika gärna kunnat vara från Brisak, kanske lite sämre kvalité, men ändå!



Som sagt, inte min stil riktigt.

Men eftersom jag är lite envis hittade jag ändå ett plagg som jag tyckte var snyggt:



Kimonon ser också sådär härligt luftig ut!
Det var the grej of the day, see you soon!

/Sofia

Lika som bär?

Hej igen, nu kör jag på här, ett skepp kommer lastat med många inlägg!
Sitter nu hemma hos Agnes på Ebbas 18 år-fika. Agnes har en väldigt sinne för ansikten och kan se många likheter i ansikten, som till exempel:



Tycker det är rätt likt, får väl bereda mig på en örfil eller något när jag imorgon kommer till skolan. Men it's worth it!
Ses!

/Sofia

Did you walk or did you run away?

Good morning! Idag blir det firande av Ebba, 18 år! Gonna be fun, sen blir det lite fixning av fotoalbumet som jag ännu inte har gjort något med(!). Kollade lite på forever21.com, riktigt skön affär det där! Hittade mycket fint, bl.a these one's:



Allt under 300 kr! De flesta ligger runt 200 kr. Gå in på forever21.com

Kommer säkert ett inlägg senare under dagen,
peace dude :)

/Sofia

Long time ago, back in the time...

Tjolahopp!
Lägesen nu, ännu en katastrofi! Men man får tänka positivt, första inlägget som kommer på en helg från mig. Känner mig lite tvungen att skriva nu faktiskt. Jag tycker det är kul att skriva men jag får aldrig tid, men nu har jag sagt till mig själv ''go for it', haha! Ska fösöka upptatera och jag hoppas Freja is with me! Veckan har varit good! Rullat på som vanligt liksom. Igår tog jag det bara lungt, och det var så skönt! Nu ska jag fixa lite med mitt fotoalbum som sakta men säkert fylls på med bilder, kanske kommer det bilder på det också sen, who knows? Alla vet att jag älskar att baka, idag ska det bakas croissanter, love them!! Sen får vi se hur resten av dagen blir, hoppas ni får en underbar lördag i alla fall!



Julafton närmar sig med stormsteg.



En tekopp i handen är cosy!



We all love Santa Claus!



Villa ha frost!

Hade tänkt att ladda upp fler bilder, men eftersom datorn inte är med mig idag så får det kanske bli imorgon eller nästa vecka, see ya!

/Sofia



RSS 2.0