Äntligen helg

Tjenixen!
Vad har hänt med Sofia? Ingen som vet, ingen som vet... hehe. Får nog säga till henne att hon måste blogga lite mer, eller vad tycker ni?
Idag hade vi so-prov i skolan, och nu äntligen känns det som jag kan pusta ut, phuuuuuuuu!!!
Har dock både ett mega matteprov och ett meeeeega kemiprov kvar, men det låtsas vi inte om.
Idag var jag också in tha city med Andrea. Med mig hem följde en väska, några ringar och ett läppglans. Fin fina saker alltihop. Mamma, pappa och lillebror åker till vårt sommarställe över helgen så jag kommer alltså ha huset helt för mig själv, the whole week! Så imorgon kommer Agnes och Andrea hit och vi ska ha det mysigt med film och övernattning. Den här helgen kommer bli bra!
Puss och hej
/Freja

Videoinlägg by Freja


Russian roulette

Haysan!
Har inte skrivit här på ett tag, skyller på alla 10000000 prov som måste pluggas inför just nu. Jag håller på med min labbrapport om alkoholer för tillfället. Så om ni vet något om, polära molekyler, opolär molekyler, kolkedjor och hydroxidjoner, kommentera gärna och förklara!!! För jag fattar nada. I helgen slipper jag i alla fall en dags plugg, då jag förhoppningsvis ska vara med världens bästa tjejer. Andrea, Agnes och Sofia. Det ska bli mysigt! Har inte så mycket mer att skriva, men en bra låt kan jag ju alltid tipsa om. Russian Roulette- Rihanna. Såhäääääär bra!
Puss och hej så länge
/Freja

Some gossip

Tjoho!
Kom hem för en halvtimme sen, vi slutade två och jag kom hem fyra, suck!
Idag var jag och company på gymnasiemässan. Efter mässan så tänkte vi tjejer, att vi vill ju inte byta klass! Varenda ungdom såg så himla inte vår stil ut, inte bara på utseendet! (det kanske är vi som är totalt ute och cycklar?) Om vi nu snackar om utseendet så fick vi klart för oss att vi var den snyggaste klassen på mässan :) (the truth) En annan sak som vi frågade oss, finns det nada snygga killar i Stockholm eller? För så var det, när vi satt och väntade på att vi skulle få gå hem så granskade vi varenda kille som gick förbi, och det vi såg var okej och nedåt. Plus att alla värkar vara så små, gissa om jag känner mig som the big one!
Men man fick ju lite gymnasieinfo och sånt smått och gott!



Rihanna och Tristan Wilds (spelar Dixon i 90210) ryktas det om att dom är in love. Cute, tycker jag!



Försöker bli av med min förkylning med hjälp av te. Te smakar så beskt så jag har det godaste te:et för dig som tycker te smakar beskt. Pepparmynta-te med lite socker i. Mitt tips, smaka det! Mums!

Bye fella! /Sofia

Get mama a house

Ojojoj, skandal!
Inget inlägg på bloggen sen i söndags, katastrofi som Tony Erving säger. Så vad har hänt under those days? På måndagen var det bara plugg som gällde för min del, franskan och idrotten, den dagen bestod av äta, sova, dricka, plugga, plus det där fashion-programmet som går på ettan kl 21.30, mitt tips, se det nästa vecka! Mums!
På tisdagen var det soccerpractise, fast inte riktigt, ingen fotboll, bara massa plankan och hopprep. Idag var en rolig dag, blir så glad när alla andra är snälla och glada, det smittar! Det började nog med att hela klassen började att fnittra när vi såg en presentation om Snorre Sturlasson, little bit töntigt men dom skratten höll sig ända tills sista lektionen,
NO, glädjedödaren själv. Nejdå, vi hade det superkul på NO:n, tillsammans med alla dubbelbindingar och trippelbindningar. Imorgon är det gymnasiemässan, ska bli superkul. Fast vet ännu inte vad jag ska välja, kanske blir klarare efter imorgon, vi får se. I keep you updated!




See you soon, om jag nu överlever att skriva en labbraport, tveksamt...

I will always remember this one..

Hej alla pigga!
Hur kommer det sig att jag aldrig skriver i bloggen på helger? Jag tänker liksom, ja nu ska jag skriva, ''men nej, det händer inte'', gissa från vad den kommer ifrån? Ledtråd: Mums!
Men nu kommer det första helg-inlägget tror jag.. Så i fredags så kände jag att wow, läxhögen tar över mitt rum, så jag blev tvungen att sätta mig ner och fiffla lite med läxorna ett tag.
På lördagen så blev det också en pluggardag, men på kvällen träffade jag mina små söta fabfive-tjejor minus Ullis. Helt underbara brudar, där har ni riktiga klipp killar (om nu någon kille läser våran blogg?!). Jo Kalle hade ju läst en gång, så här har du fina tösar dude. Vi hade så mycket att catcha up you know, lite wired kväll med alla samtal hit och dit men vi hade bästa kvällen på länge. Nu har jag precis varit och lämnat brudsen vid bussen, senare blir det idrott och franska som ska läsas. Vid kl. 15 så ska vi och fira a friend of our's, hoppas jag träffar Agge där!

Det var allt för denna gången, hej så länge :)



Senare blir det franska, eller något annat, jag har så mycket att välja på!



När alla vi tjejer var i Åre så skrev vi som en dagbok, och åhh, thats a memory!
Superhemlig fakta finns i ''The famous book''...



All the girls, minus Ebba (står bakom kameran). Uppe på i ÅRE.



Ellen, Ebba & jag.



Lite rolig bild, men äh, den bjuder vi på!



Ellen, Ebba och sjuklingen Hanna! (hur lyckas man bli sjuk? :)



I väntan på någon buss..



Tjohej leverpastej, see ya dudes!

/Sofia




Walk out and be proud


Bild 1, jag och Ellen tagen av Andrea
Bild 2, Andrea, Sofia och Ellen tagen av moi
 
Hejsan!
Uppskattade ni videoinlägget nedan? haha, lite oseriöst. Men ibland går det helt enkelt inte att vara allvarlig.
Just nu sitter jag hemma hos Andra och dricker nyponsoppa, och strax ska vi dra oss vidare till Ellen. Vi ska kolla film och äta tonvis med godis.
Hoppas att ni får en mysig fredags kväll.
Puss
/Freja

p.s Andrea kom på rubriken, lite poetiskt sådär. Precis som henne själv ;)

inte så seriöst videoinlägg...


Keep the hope alive...

Tjhoo i stugan!
Är på ett blandat humör idag, glad för att det kändes som att det gick bra på proven och allt var det va i skolan. Men så kommer vi till det dåliga... jag mår lite illa nu eftersom jag stog vaccin igår, så jag evt inte om jag ska skratta eller gråta? Ähh, jag skrattar!
Från och med nu ska jag lägga in lite fler ''vanliga bilder'' istället bara för sånna som jag har redigerat, det kan väl inte va så kul att titta på tänkte jag :) Så jag hoppas att jag ska ta mig i kragen och lägga upp some real pics men även redigerade. Men idag blir det en redigerad bild i alla fall
Nu blir det mysiga timmar i soffan och något megasuperduper gott i handen, see ya dudes!




Efter!



Innan!

Love / Sofia


we always wish..

Hej Hopp!
Jag följer trenden och tog vaccin idag, käns lite i armen och jag känner mig lite som en sjukling, men vem vet, maybe just inbillning?
Ägnat hur mycket tid åt att öva in svenskapresentationen, så nu ska jag berömma mig själv genom att skriva ett litet inlägg här. Jag har kommit på att jag behöver shoppa, jag har inget att ha på mig längre.. men it's just one problem here, NO MONEY! Får väl ta med mamma på en shoppingrunda och använda hundögonen lite!

Såg filmen ''Picture This'' i helgen, och åhh, vilket  high school-drama, typiskt! Men actually, den var så bra!



Det är mitt tips, SE DEN, mums!

See ya guys, love!


Freja vill ha!


sing a song

Nu är jag entligen tillbaka i verkligheten, och såg även att Freja hade skrivit a little bit, you go girl!
Idag har varit en lite deprissions-dag för mig med, Freja och jag var lite smått nere tillsammans! Det är som hon säger, lots of work to do, men vi klarar det galant! Åkte till Freja efter att vi slutade really early, pluggade lite, men mest gosade jag med the cute kissemissen SIGGE! Makes me wanna have one you know.. Åkte med henne och stöttade henne när hon tog svin-sprutan, hon grät... Fast hon vill bara inte erkänna det, just kidding, hon var stencool! Åkte hem och slängde i mig lite mat och åkte iväg till spelarmötet med the Ingarö-girls. Känns bra att få börja träna igen, det behövs, kontitionen alltså AGNES! Resten av kvällen ska jag ägna åt att pränta in min presentation i mitt huvud, I say good luck!!

Redigerade bilder, vissa bra, andra mindre bra, but whatever:



Före



Efter



Innan



Not so good men, efter!



Före



Efter



Före



Efter

För tillfället har jag inte så mycket bilder på min dator, men sen kommer det fler bilder från olika håll och kanter (hoppas jag)!

Love!

/Sofia

Drunknar

Sofia gillar saltapinnar!
Hejsan Blogga!
Idag gick jag in i någon slags depression under engelska lektionen. Jag blev gråtfärdig och mådde illa, scary?! Haha låter lite underligt kanske, men detta hände faktiskt! Som tur var mådde jag primalima cirka fem minuter senare.. En anledning till varför jag blev såhär är nog på grund av alla miljoner läxor och prov som jag bokstavligen drunknar i för tillfället , not funny! Idag tog jag också vaccin mot svinis, det gick bra, och än så länge känner jag inga biverkningar, Phuu! Vill verkligen inte bli sjuk nu. Har inte så mycket mer att berätta, ska tjata lite extra på Sofia imorgon om att hon måste bloggiblogga! Det låter väl bra?
puss

dream big

Tjenixen!
Igår var jag och sis barnvakt till världensgulligaste kusiner. Veste, Silja och Saxe. De sov även över hos oss, allt gick finnemang och de var hur söta som helst. Idag måste jag skriva klart svanskan. Litteraturhistoria är inte mitt favorit ämne direkt! Apropå ingenting så tycker jag väldigt synd om min lilla kisse som för tillfället hoppar runt på bara tre ben.. Intressant inlägg. Not!
Ni får ha det så bra
/Freja

p.s en bra låt

hiiiiii



Världens bästa och finaste vänner. Sofia, Andrea och Agnes!

Tjohej!
Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig.
Så vad har man gjort idag då? Inte så mycket faktiskt. Skolan var rolig och som vanligt väntade läxhögen på mig när jag kom hem. Men idag har jag faktiskt både hunnit med hemkunskapen, svenskan och engelskan. I´m proud! ;) imorgon blir det mer plugg antar jag, och sen är det HELG!!!
Snart blir det sängen men först ska jag tvätta håret och skriva lite svenska..
puss och hej!
/Freja


I'm wrapped around your finger..

Tjenare!
Om du har en Bad hairday så har jag det ultimata tipset, du sätter upp håret i knut, mums!
Det är som värsta trenden på caltwalkerna i år och vem vill inte vara lika snygga som kattgångarna?
Många kändisar har tagit åt sig och oh, it's looking good!



Charlize Theron



Hayden Panettiere



Jessica Alba

Och så kommer jag här :) försökte redigera lite roligt, before and after!



Lite töntig bild,  I know.. jag får väl bjuta till lite..



den blev inte så bra, men jag ska försöka med en annan lite senare, see you then!

Nu ska det pluggas.. suck!

/Sofia

Shapes

Äntligen hemma, puh! Det tar på krafterna att gå hem en kall, mörk höstkväll.
På NO:n idag fick man välja mellan att joina kören eller ha NO som elevens val. Jag och Freja för oss att gå till kören och vara med luciatåget som ska vara på skolan (men endast det!). Det gick väl sådär, men det var hur kul som helst att vara där, vi skämtade och skrattade mycket den timmen..

Lite ointressant, men whatever..

En pic kommer här:




/Sofia


(skrev inlägget precis när jag kom hem)

the world consist of fashion

Salut..
Nu sitter jag i skolan med Freja och vi är inne på våran näst sista lektion idag, är lika med skönt!!
ämnet som alla snackar om idag är att det är ''någon'' som har skapat en svallerblogg om Lemshaga, mot lunch så var det omöjligt att gå in på bloggen, men vem vet, den kanske kommer upp igen. En som kommer kolla den är ju jag, every day..
Japp, lite småkrafs, skriver ett till inlägg när jag kommer hem!



Gullig klänning, Gina Tricot 299 ;-



forever21.com kommer att göra smink! Åhh, när kommer denna ultimata clothingstoretill Sverige?

Halloween i kändisvärlden, såhär såg några ut.. inklusive barn:



Alyson Hanningan....



Cristina Aguilera...



Helena Christensen...

See ya, at home!

/Sofia



Don't bring flowers

Hey there!
Första videoinlägget har kommit, weeii! Inte så bra kanske, men något!
Fick nys på att idag sänds det ett program som heter fashion. Ett program om hur New York fashion week var i år! Jag sitter redan som klistrad framför tv:n, det börjar 21.30 by the way, kanske är bra att veta!
Här kommer lite bilder från olika håll och kanter, see ya dude!



En liten smörfluga... visst är jag fyndig..



Anna vid eiffeltornet in PARIS! Längtar tillbaks..

Fixade en bild:

Före:



Efter:




Love ya!
/Sofia

Premiär videoinlägg!!

Världens sämsta kvalitet, men det för duga! Enjoy!

Je suis une baguette

Hej alla vänner mina!
Igår kom jag hem från Paris där jag har varit i fem dagar. Ahh, det var så kul nu när jag tänker efter!
Vi åt på resturang varje dag och gick runt i stan och gjorde allt möjligt. Som alla vet så är modet helt annorlunda än Sveriges på många platser i världen och ett exempel är Paris. Första dagen när vi kom till paris så hade jag mina jeans som är ganska så trasiga, men ni vet, det har ju varit lite poppis här, men inte där! Alla granskade mig från topp till tå och gav blickerna ''hur tänker du egentligen?'', och jag bar aldrig dom jeansen på hela resan, det var helt sjukt hur folk kollade. Själva hade dom pälsjackor och en marc jacobs-väska i handen. Alla gör vi väl misstag, haha! Så om du åker till Paris, ha inte på dig trasiga jeans...
Stötte på Sigrid sådär i förbifarten också, timing! Sen träffade jag Agnes också, vi gick ut och åt en dag tillsammans och sen mött vi varandra på en jättegullig marknad där jag köpte presenter till mina kära vänner :)

Ett skepp från france kommer lastat med lots of bilder:




Ljusshow på eiffeltornet.



Utsikten från Gallerie La Fayette som är ett gigantiskt shopping palace!



Där inne var det exklusivt ska ni veta, pälsar all over the place!



Inne i La Fayette.



En bro mitt i allt..



Middagen med Ramels, och really mumsig glass!



Sister på en resturang, den lunchen asså, gosh it was so good! :)



Varför alltid denna min? Awesome resturang var det i alla fall, maten var bäst!



Metro in Paris!



Lördagsmarknaden m familj, Agnes och co.



Promenader blev det många av...



Med kartorna i händerna så kom vio till slut fram till the famous triumfbågen.



Det kändes som sommar igen när jag åt färska jordgubbar och hallon till efterrätt...



Klippte till på en kavaj, haha, smile!



Gulliga små hus..



En till liten känd sak, rosenfönstret i Notre Dame-kyrkan.



Eiffeltornet again!



Jag och Agge in Paris!

Jag och Agnes har snackat om hur det skulle se ut om vi bytte läppar, och ja, resultatet, det har ni här:



Freja verkar ha skött bloggen trés bon när jag har varit borta, great!

/Sofia





RSS 2.0