Singing songs underneath that sun.

Hej Hopp! Idag åker jag till Kroatien och seglar i 10 dar, hur megasuperduper-härligt som helst! Freja kommer hem den 4:e juli så då får hon fanimej blogga om hennes hemliga liv hon levt under tre veckor! Lite bilder från Grisslinge i torsdags då jag var där med Agnes, men såklart träffade vi massor vi kände, kulkul! Så see ya laters aligaters, när jag skriver nästa gång hoppas jag att jag är brunare än en liten poopkorv :)HAHA (skämt på bilden nedanför)Har just packat klart, wiho nu känns det på riktigt!

Om några timmar är jag här, this is a dream come true and that makes me so happy.This is The look för resan:

Midsommar spenderades på båten på dagen, och hos Doria på kvällen, alltså en riktigt lyckad midsommar! ♥

/Sofia


Work out.

Nu kryssar jag över skogen för lite tennis med tennispro:et Sigrid, see ya!
GLAD MIDSOMMAR by the way!
/Sofa

I found you finally..

and you make me wanna' say oh my god.

Awesome sång med awesome bruds, kan det bli bättre? Nje./Sofia

When the sun goes up.

TJOHOOOO! Mot södersved med Elin. På med bikini, solskydd, solisar och sommarhumör. I'm ready för the beach!See ya! Ciao!
/Sofia

There is so many ways to love you.

Solen skiner, det betyder bara en sak hur den här dagen kommer att spenderas! Ska skrubba mig nu innan jag åker och seglar i Kroatien och innan den här riktiga sunny day'en, djupare bränna som håller längre, WIIE!! Så solning och skrubbning är på the tapet idag!

Senaste dagarna har jag varit med Agge, some pics!
Jag och Agnes tog Thomas Dilevas tröja och tog några flashiga pics :)Kunde bara inte låta bli att lägga upp den här fina bilden på Elin, så fin!

Mot solstolen, ciao!

/Sofia

Sweet like sugar.

Hej Hopp, idag är jag på STRÅLANDE humör, för solen SKINER! Man får verkligen ta vara på dom timmarna som solen skiner eftersom det inte verkar bli så många sommar känns det som! Igår var en så härlig kväll, jag träffade Linus, Agnes och Andrea, vi myyste och pratade om allt, awesome säger jag om det! Dom som myste mest var ju Agge och Linus såklart, söta som 10 ton socker är dom!

Onsadagen och Torsdagen spenderades med fina Elin!Tecken, sooooomarfeeling! :)

Tooothelouuue på ett tag!

/SofiaGood memories.

HEY!
Nu hare varit uppehåll men inte länge till för nu blire sommarbloggning här!
Det var avslutning för en vecka sen men det känns som man har hunnit med ganska mycket ändå, det känns awesome. Nu har vi hela sommarlovet framför oss, ska njuta varenda minut! Idag hoppas jag att jag får träffa Agnes och Andrea, sjukt hur jag saknat dom, wonderful bruds! Dom har varit på västkusten med Freja och haft det awesome hoppas jag! Synd att Agge är upptagen nu men Andrea och Freja, haffa killar! :)

Har inte tagit så många bilder under den här underbara första sommarlovsveckan, men på balen och skolavslutningen gick avtryckaren på kameran i 110 så här kommer några pics!Ciao! :)

Summer is on.

SUMMER IS ON!
Sommaren är här och jag är megaglad! Sommaren har så mycket bra att erbjuda så jag tror jag smäller av! Men så ska det alltid finnas något sorgligt i det roliga. Jag går ju ut nian och därmed kommer jag inte längre gå med min underbara super duper class. Har cind of LOTS OF PICS från klassen så lägger upp några, always gonna remember this! Kanske inte dom finaste bilderna med många mexapixlar och så, men desto skönare människor är korten på! :)


CIAO!

bal.panik.

Hej bloggen!
Idag har det varit en superbra dag. Skolan flöt på med få lektioner och soligt väder. Efter skolan åkte jag Andrea och Sofia in till staden. Sofia och Andrea skulle leta balklänning och jag balskor plus lite annat. Mitt mål var att komma hem med påsar fyllda med sakerna ovan, istället följde endast två nagellack med mig hem. Och Andrea och Sofia kom hem helt tomhänta, men sånt är livet.
Nu ska jag sova, sova, sova!
Puss och hej
/Freja

Västkusten

Flora!
Vilda badar i det sviiinkalla vattnet!
Hej bloggen!
Det har varit väldigt mycket i skolan under de senaste veckorna så här innan sommarlovet. Det är anledningen till att jag inte har bloggat något, men nu är jag back on track igen!
Under helgen var jag med familjen plus kusinerna i Bohuslän, världens bästa plats!
Vi hade hur mysigt som helst med bad, sol och kort spel på kvällen.
Dagen har varit bra. Skoldagen var skön och solen sken.
Nu ska jag checka teven, eller kanske måla naglarna i någon fin sommar färg.
Puss och hej
/Freja

RSS 2.0