the perfect lie

Tänk vad man kan göra i lilla datorn, redigerat av mig i photoshop.

/Sofia

time to go

Hey you overthere, känner att nu måste vi börja blogga igen Freja! Så från och med nu, ett inlägg per dag är mitt goal. Kommer jag hålla det, mhh tveksamt, men jag ska imponera. Har just fått reda på var jag, Andra och Freja ska bo i Torquay i sommar, wiii, nu känns det fanimej nära! Och så vare det här med balklänning, ska det vara så svårt? Ehh, nu får jag ta mig i kragen och hitta en liten söt pralin hängandes på en galje, då ska jag kunna säga ''thats the one'', det skulle vara det perfekta. Så dagens gotta do är väl att hitta en klänning, skriva klart ett tal till kära klassen min (kommer börja gråta när jag ska hålla mitt speach, haha), göra lite fler kläd-sketches och träna.Bilder jag hittade i min gamla skrothög Macdatorn.

Cio! Tills imorgon då! :)


Rosenholtz et ouchterlony

Insåg att bloggen har dammat lite och stått orörd för länge så nu kör vi igen!
Solen skiner så in i bängen, sommaren är här WIIIE! Har skissat på lite sommarklänningar som maybe Elin syr nån av dom, vore B.A.L.L.T! Djupt andetag, here we go:© Korvklänningen Elin!©©

Insåg just att det var bara dessa jag har färglagt på datorn, trodde det var fler, men I keep on working! Det kommer flera, tututu, det kommer flera tututu... men det här säger vi är ett smakprov, så kommer det fler sen, hoppas du gillar något Elin, haha. Ciao!

Lady gaga

Hej bloggen!
Idag hade vi Skolansdag i skolan, så jag har alltså varit i skolan från kl tio i morse till kl ett. Kanske inte det roligaste man kan göra på en lördag, men jag blev klar med många stora skolarbeten, så det var skönt. Om två timmar ska jag ta bussen in till stan, ta mig till Globen och titta på LADY GAGA! Jag längtar ihjäl mig, ska bli himlans kul! Jag ska ta med mig kameran och försöka fota så mycket som möjligt.
Hoppas ni får en bra lördags kväll fellas!
Puss och hej
/Freja

lala

Jag och Agnes, sexigt värre!
Hej bloggen!
Idag är jag hemma från skolan, när jag vaknade i morse hade jag sketa ont i huvudet. Inte kul. Just nu försöker jag bli klar med teknik-rapporten som ska lämnas in idag, och det går sakta men säkert framåt. Finns inte så mycket mer att berätta, Nu måste jag ta en dusch, känner mig lite smått ofräsch.
En sak till, IMROGON ÄR DET LADY GAGA!!
Puss och hej
/Freja

sommar vs. vinter?

Hola senioritas. Snartsnart är det sommar, det gillar jag! Men vintern är så sjukt underbar den också. Som till exempel när vi var i Norge och åkte skidor, det bästa som finns YES!/Sofia
hajhejHej bloggen!
Det har varit en riktigt mysig helg. I lördags var jag med Andrea, och vi bestämde oss för att köpa en engångsgrill för att sätta oss vid Kvarnsjön och grilla marshmellows, lite läskigt var det eftersom det var kolsvart. Vi skrämde upp varandra en aning, så efter ett tag var vi tvungna att ringa Agnes. Ganska typiskt oss. Idag har jag suttit ute i solen med fysik boken som sällskap. Vi har nationellaprov i fysik på onsdag, så jag måste pluggapluggaplugga!
Nu ska jag kika vidare på humorgalan.
Puss och hej
/Freja


RSS 2.0