So freakin' tired...

Tjoho, nu är jag nykommen hem från fjällen, sådär mysigt en söndagkväll! Eller inte... :)
Imorgon är det en liten speciell dag, för mig, jag fyller ju år! Det ska bli kul, men inte lika roligt blir det när vi (som freja skrev) att vi ska dansa med Brunn skola imorgon. Bit i det sura äpplet! Har varit på lite öppna hus och hittat (förvånande) två bra gymnasium, Viktor Rydberg och Vittra i Sickla! Hinner inte skriva mer, haft det great i fjällen by the way!

See ya (tomorrow?)






/Sofia

Shoesdance

Hejsvejs!
Sitter här och kämpar med min dans-lektion som jag ska ha för klassen snart, hjääääälp! Är klar med uppvärmningen och diagonalen, tror jag i alla fall. Aja, intresseklubben antecknar! Idag har jag haft dans för första gången efter jullovet, det var roligt men svårt! Imorgon ska jag också dansa, men denna gång par-dans med klassen och en annan skola, det ska inte bli så där jättekul precis, men sånt är livet.
Innan jag går, måste jag också visa världens finaste vår/höst- skor som jag hittade på Urbanoutfitters igår när jag var inne i stan.
Fina, va? tyvärr kostar de över tusen kronor, vilket är lite för dyrt för min budget..
Puss och hej
/Freja

music

Tjenamors.
Idag är det helg och jag har högar med läxor och prov som egentligen borde göras, men som ignoreras för tillfället. Idag ska jag åka in till staden med sis och mamma. JAG SKA SKOPPA! Har inte gjort det på år typ.. En annan sak som är mycket viktig att ta upp är att jag börjar bli riktigt trött på all snö, är det inte dags för den att smälta nu? Det tycker jag i alla fall. Jag kan ju tipsa om lite bra låtar också, gamla och nya!
2Pac – Ghetto Gospel - (Explicit)
Rihanna – ROCKSTAR 101
Wale – Chillin - Main
Muse – Supermassive Black Hole - Twilight Soundtrack Version
Mika – Rain
Miike Snow – Animal
Natasha Bedingfield – Soulmate
Puss och heeej
/Freja

Fördom eller sanning, thats the qu...

Tjohej, nu sitter jag här efter träningen och mina ben är som tegelstenar! Igår var jag, Freja och Andrea på YBC öppet hus, och nja, kanske inte något för mig. Det var lite för mycket, ''vi är unga vuxna och inte ungdomar och vi ska komma in på Cambridge sen'' fast ändå inte, äh I don't know. Det var väldigt ambitiöst, det är nog det rätta ordet. Det var väldigt modernt och jag vet inte, kanske det är bra ändå, alla gymnasium kanske är såhär? Aja, vi får se! Idag skulle jag på öppet hus på Kungsholmen men ångrade mig, läste lite på internet och på deras hemsida. De hade inte de linjer som jag vill gå och så var det ju dom här fördomarna (eller sanningarna?!) att det är en sån skola där dom inte bryr sig om vad andra har på sig, bara hur mycket det kostar. Haha, så det blev tyvärr inget öppet hus idag. Imorgon ska jag upp sketatidigt och åka upp till fjällen och åka skidor. Ska bli grymt. Freja, nu får du allt ta dig i kragen, upp och hoppa, sätt dig vid datorn och skriv ett inlägg!

Japp, my words, see you soon!





Vi drar till fjällen -- la la la la!

/Sofia


Nostalgi..

HEY! Tisdag eftermiddag, här sitter jag och lyssnar på awesome musik! Nu kör jag en liten Freja och tipsar om en låt, du kanske har hört den, but anyway! All Time Low – Damned If I Do Ya (Damned If I Don't). Sen blire att ta itu med läxorna, högen växer... ännu senare blir det träning! Här kommer lite roliga bilder som jag hittade på vår mac-dator!
By The Way, vem är Jarmo Heinonen egentligen? Han har addat både mig och Andrea på facebook, weird!!!



Weird man!










HAHA!



Har min kära Smilla inne, tänk vad man kan lukta sig till grejer. Under skåpet ligger en liten godis lika stor som en ärta som hon försöker få tag i, haha, det ser ut som jag kapat av huvet! :)



En liten hämd som Agnes gjorde med min help, tillägnad Viktor Jansson! Wow, snygging.

See ya! Have a greato evening :) /Sofia

Wait your turn

Ester och Vilda, fina!

Tjena mittbena!
Har inte så mycket att skriva, men eftersom Agnes sa att ett kort inlägg är bättre än inget alls, så får jag väl skriva lite. Ville egentligen bara meddela att jag (för tillfället i alla fall) inte har en ända liten bajsprutt läxa, YEAH!! Och sen ville jag också tipsa om en riktigt bra låt, Wait your turn! Superbra. Förresten, om ni har tips på bra låtar kan ni gärna kommentera!!
Puss och hej
/Freja

We live in a material world!

Hello, idag har det varit måndag, om ni inte visste det! Det var ganska skönt i skolan idag, inte så lång dag heller, är lika med, very skööönt! Sen åkte jag och Agnes hem till Freja, som förra måndagen (??!) och spelade ofcourse Jeopardy, yea! Freja vann då bara för att inte jag kunde klura ut att ett osynligt väsen som hängde i mammas kjol var morsgris. Ingen fråga för mig det där, jag kan dom här frågorna som man behöver lite mer hjärna till! Sen såg vi på heartbreakern Moulin Rouge, mys!

Var det inte så att så man föds är man vackrast? Det tycker tydligen inte Heidi Montag, hon kör hej vilt med hakoperationer, ögonbrynslyft, bröstförstoringar, botox, fettsugning, öronoerationer och fettinplantat i kinder och läppar. Det mest konstiga av allt är att hon har fettsugit nacken (!!) för den såg tydligen inte bra ut. Haha, weird, tycker jag!



Peace /Sofia

the weekend!

Tjohoo out there! Dålig uppdatering, I know. Det här inlägget kommer lite som tvingat. Jag känner att en viss Agnes kommer maybe kill me om jag icke skriver. Fast jag tycker ju det är kul, det gör jag! Så, vad har hänt i helgen då? Det har varit en really nice helg med vänner och family. Men sorgen tar snabbt över min själ när jag tänker på att det är skola imorgon! Haha, nej kanske inte riktigt, men en aningen surt att gå upp sju på morgonen bara, that's all! Här kommer lite roliga pics, hope you like them! :)









We are G O R G E O U S, haha!



BAMBI

Vi måste ju få vara barn när vi kan! :) /Sofia


Så var helgen slut..

Det går tyvärr inte att ladda upp fler bilder?!, så dessa får duga.

Hejsan.
Denna helg har varit en riktigt slappar helg. I fredags sov jag över hos Andrea. Vi kollade på Let's Dance och käkade tonvis med glass och chips, höög mysfaktor på det. Vi gick och la oss runt ett och vaknade ett(?), så vi sov hela tolv timmar, tolv väldigt behövliga timmar i försäg. Idag har jag åkt skridskor och kollat på film. Plus städat rummet och gjort klart BÅDE spanska och engelska läxan, bra där Freja! Nu ska jag mysa vidare med ett bad och avocado ansiktsmask.
Puss och hej
/Freja

16 år

Heloj!
Nu har jag inte skrivit på år och dar, har inte haft sådan lust helt enkelt. Idag var första dagen i skolan efter det lååååånga lovet, känner mig därför lite smått deprimerad. Jag är inte redo för läxor och prov....ännu! En sak som i alla fall lyser upp är att jag fyller 16 imorgon!! Kuljul! En annan sak som lyser upp var att vara med Sofia och Agnes efter skolan, det var najsigt. Vi spelade Jeopardy junior. Världens roligaste spel, även fast vissa frågor var så lätta att en ettåring skulle klara de, typ. Nu ska jag se om det finns något roligt på teven.
Puss och hej
/Freja

Detta är vad vi sysslar med på vår fritid!


This year...

Tjoho, nytt år nu! Hoppas alla hade en bra nyårsafton! Nu tänkte jag göra en sån där, mitt år i bilder. Men eftersom min digitalkamera är sönder så har jag behövt fotoat med systemkameran som man inte riktigt orkar ta med till alla platser, så därför kanske det är lite mindre händelser, men många bilder blir det!
Get prepared, cause here we go...

Först ut är resan till USA där vi hälsade på min lovely syster Anna:



Anna.



Frukost.



In the frontyard.



Fabian.



L.A.



Snäckor.



L.A. City.



The Beach.



Nyinköpta solbrillor :)



Utanför Annas skola.



Beach.



Poolhuset.

Underbart land och underbara människor. Nästa thing som jag har lite bilder ifrån är när Andrea, Freja, Agnes och jag gjorde en film:



Filmen handlade a little bit om bollen.



Agnes och Andrea.



Freja och Agnes.



Et moi.

Nu hade det blivit sommar och först ut i sommarkategorin är midsommar!



En regning midssomar var det.



Me and the dog.



Jag och Sigrid.

Dagen efter midsommarafton bar det iväg till Ottsjö med konfirmationen, hur kul som helst!



Fjäll.



Uppe på toppen.



Med dessa brudar!



Vi vandrade och vandrade.. :)



Ebba, söt!



Bring it!



Solen sken.

Anna kom hem efter Ottsjö:



Anna och Salina.

Sen var det dags att åka till Göteborg med dessa sköna brudar:



Freja, Andrea och Agnes.



Måskitås.



Härligt, härligt :)



Mysiga luncher.



Stadsfeeling!



Summer!



Snygga chicks!



Mysiga middagar.



Smile!



Balancera nu...



Fina flickor!



Snyggsnygg!



Det är ljust på kvällen, ahh sommar är bäst!



Best trip ever!



Liseberg, spenderade även en dag med Felicia som också var i Göteborg.

En vecka senare åkte jag och Anna med fotbollslaget till Denmark:



Efter a looong trip.



Elin.



Lisa, Anna, Fredrika.



Anna, Josse.



Summerlegs!



Fredrika.



Frisäään.

Efter den veckan kom Annas kompis Salina från USA över till lilla Norden :)








Ojoj, det här tog lång tid, och jag är inte färdig än (!!!) Får väl säga fortsättning följer. Nu måste jag packa till fjällen, åker imorgon tidigt, tidigt på morgonen. Är borta i en vecka så, då hoppas jag att Freja sköter bloggen, piece dude! :)


/Sofia





RSS 2.0