sjukbajs

Hey bloggy!
Jag har varit sjuk två dagar i rad nu, feber och huvudvärk. Not funny at all! Men imorgon ska jag till skolan, har två prov nästa vecka så får absolut inte missa mer än vad jag redan har gjort. Efter skolan ska jag möta upp Anmol och Andrea, vi får se vad vi hittar på. Kul kommer det att bli i alla fall, det blir de alltid med de tjejerna. Eftersom jag har legat hemma och varit sjuk, och mest tittat på film och sovit hela dagarna, har jag inte så mycket att berätta. Jag kan tipsa om en bra film som jag såg igår. "She's out of my league" heter den, mucho rolig. Se den! Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp kl sex imorgon, nice..
Puss och hej
/Freja

power

Hej!
Idag har jag varit ledig heela dagen, mys. Under dagen har jag tittat på film, ätit mat, facebookat och spanat in den snygga byggarbetaren utanför fönstret. Runt ett åkte jag in till stan och mötte upp Andrea, vi åkte vidare till Anmols skola och tittade på medan hon gjorde sin labbrapport. Egentligen skulle vi fika men Andrea hann inte för hon var tvungen att plugga, tråk. Själv har jag nada läxor vilket är najs. Nu tittar jag på något udda program på teve och lyssnar på musik, jag älskar musik!! Den här, den här och den här låten äger. Lyssna!!
Puss hej
/Freja

smink

Beställt från elf:
- nagellack x 5
- all over cover stick
- mineral läppstift
- concealer borste

vy från ett luftslott

Heeej blogg.
Jag har gjort hundratusen videoinlägg som jag vill ladda upp här på bloggen, men varje gång jag laddar upp de på youtube blir det hälften så långa som de ska vara. Så alla filmer blir som, ja, videoinlägget nedan. Inte bra! Idag har jag varit i skolan och varit duktig, senare ska jag träna och imorgon är jag LEDIG! Funderar på att ha en åka-runt-och-hälsa-på-kompisar-i-skolandag imorgon, kul. Vad mer? Inte så mycket, jo jag har beställt smink från elf. Hoppas att det är bra och att det kommer snart!
Puss hej
/Freja

Agnes Sofia Andrea

Fyfan vad jag älska er. Ni är bäst!

party in the usa

Tjena Helena!
Jag har precis kommit hem från skolan, och nu sitter jag och äter daim. Det är najs! Skolan idag var rolig men lång, gick upp klockan sex imorse och jag är ganska så jättetrött för tillfället. Imorgon börjar vi klockan ett, vilket är väldig chill på tha grill!! Vi ska till riksdagen med klassen. Har inte så mycket mer att berätta förutom att jag tycker verkligen att Sofia borde blogga lite mer, håller ni inte med?
Puss hej
/Freja

videoinlägg från imorse

Hahaha, och hur konstigt blev inte det här videoinlägget? Förstår inte vad som hände. Jag har försökt ladda upp det på youtube 1234456677 gånger, men det blir alltid samma sak. Så nu får det vara lite miffat, alltid något!
Jag träffade som sagt upp Sofia i stan och vi gick lite i affärer, shit vad fina kläder det finns. Vill ha allt! Kom i alla fall hem med en jättefin jacka från Zara, ganska dyr men väldigt behövlig! Kan lägga upp en bild senare. Nu måste jag tyvärr plugga lite och fixa med Ipoden.
Puss hej so long
/Freja

saknar sommaren

Me and Andrea
Tjeena!
Åkte hem från skolan idag, mådde bajs illa. Mår lite bättre nu som tur är! Idag gick jag och några i min klass till Buttericks, guudars vad jag älskart', världens bästa affär ju! Vi köpte tre grismasker som vi ska ha imorgon på vår insparksfest. Vi ska vara de tre grisarna, haha. Vi kommer lätt få pris för fulast utklädnad, haha. Nu ska jag nog plugga lite och kanske göra ett videoinlägg, det var ju ett tag sen sist! Men funderar seriöst på att göra det med en påse på huvudet, är så jävla sunkig for the moment! haha.
Hare bäst
/Freja

jobbjobbjobb

Hej bloggen. How you doin'?
Jag mår toppen, jag fick nämligen precis reda på att jag kanske har fått ett jobb. Det är på ett mysigt lite cafe som ligger ganska nära mig och jag ska få provjobba på lördag. Jag är så himla glad för jag är verkligen i stort behov av ett jobb. Hoppas verkligen att jag får det! Idag har det varit en ganska seg men rolig dag i skolan, inget speciellt att berätta direkt. Har inte så mycket mer att tillägga i detta intressanta inlägg, förutom att jag är vråååålhungrig, men jag får vänta till middagen. NAJE!
Puss så länge/
Freja

RSS 2.0