staden

Tavlan jag fick av Agnes, Sofia och Andrea när jag fyllde år!!
Nu dra jag in till stan
pusssss. Skriver senare
/Freja

All the right moves

Tjohej!
Äntligen, äntligen, äääääntligen är det lov!!! Ja! I kväll ska jag bara mysa framför Let's dance med familjen, kanske se någon film också. I morgon ska jag shoppa i mängder ( hur mycket nu det blir med ca 500 kr i plånboken). Skor, smycken, klänningar, underkläder och väskor!!
Jag är glad!
Puss och hej
/Freja
Tillsist, en bra låt:OneRepublic – All The Right Moves

Header!

Wiiie, nu har jag gjort klart Ellens header! Såhär blev den:



Nu blire sängen!

/Sofia





In action.

Tjohoooo, nu är jag glad för snart är det LOOV!
Har trixat lite med photoshop och lärt mig använda actions och alla möjliga grejer, asbra!
Nu ska jag sätta mig och göra en header till Ellens blogg!



ELLEN.



Awesome dudes det där, OS-GULD igår, wieee!



Lite rolig bild, men ähh, bjuder! Men man kan i alla fall gör olika ljus och grejer med actions, awesome!



Ciao!


/Sofia



vinterland

Vinter, för ett år sedan.

Hejsan!
Jag fryser ihjäl! Mina fingrar är som isbitar även fast jag sitter inne i värmen. Vad är det här? Hur långt tid ska det ta tills den här förbannade snön försvinner?
Nu är det bara en vecka kvar till sportlov, längtar! Hoppas att veckan går lite fortare än vanligt. På sportlovet ska jag mest vara hemma och vila och vara med kompisar. najsbajs.
Tråkigt inlägg men det får duga för stunden.
Puss och hej
/Freja

Snowsnow

HEYHEY, i kylan (!?) -13 står det på termometern, i morse var det -20, BRR!
Idag påväg upp till bussen blev jag och Agnes nersnöade, av Rasmus och Linus. Då tänkte ju jag såklart, jag gör tillbaks! Så jag tog snö och precis när Rasmus vände sig om så fick han allt i fejjan. Det där skulle inte jag ha gjort.. Han lyckades få ner mig i snön, och nästan kväva mig av snö (!!!), så efter det var det inte så att jag tog av mig för att det var så varmt, ursh vad kallt det var. Jag badade i snö... Jag säger som en gammal vän Rasmus, payback is a BITCH! :) (paradise hotel)
Jag ska fan dränka dig i snö en vacker dag!



You're going down..






Haha, hittade denna :)




Nepp, nu ska jag gosa med hunden min, ciao!!

/Sofia



OS

Tjohej. Idag är det söndag, och man ser sooool ute, första gången på ett halvår?  Har just kollat på hur svenskarna tog guld och brons i dubbeljakten (längdskidor),  sjukt bra! Svenskarna regerar på skdior, awesome! Igår var jag på en sån här smink-kurs på Make Up Store där jag blev sminkad och fick ta smink, tog ett mineralpuder och en concealer! Jag är lika med GLAD! Idag måste jag värkligen plugga, lektion i gympa imogon!
Skriver kanske sen, who knows?!



Fan vad grymt!


/Sofia

We are the world 25 for haiti


Ni har säkert sett den här videon 10000 ggr redan, men jag måste bara visa den för er som inte har sett den än. Så himla bra!! JAG RYYYSER!

Hejhåå!
Idag skulle jag egntligen åkt in till stan och shoppa, är så extremt shoppingsugen! Men eftersom det aldrig tycks sluta snöa, så vet jag inte hur det blir med bussar och sånt. Om det fortsätter så här kommer det vara snö på skolavslutningen! Så idag får väl bli en liten hemmadag. Det sköna är att jag nästan har gjort alla prov innan sportlovet (en vecka kvar!!), jag har bara matte kvar och lite småläxor tills nästa vecka. Så denna helg kan jag göra annat än att bara plugga!
Skriver snart igen.
Hej så länge
/Freja

Back in the time...

Tjoho, idag är det fredag, yes!
Har just skrivit om mina barndomsminnen i skolan, shit vad man tänkte sjukt ibland. Jag tänkte till exempel att i bandet A*teens var blondinerna tillsammans och brunetterna var tillsammans, det fanns ingen annat alternativ. Jag trodde verklligen det va så man blev tillsammans. Haha, hoppas ni får en awesome fredagkväll!




Summer:



Peace dude :) /Sofia


Bilder i stora lass

Vilda och Andrea på Lundnäs i somras.
Världens finaste Andrea
Andrea, Sofia och Agnes i Göteborg i somras.
Agnes och Sofia, Göteborg.
Vildaaa!
Sötaste kusinen nr. 1
Sötaste kusinen nr. 2
Vilda spelar gitarr.
Lilla Sigge när vi precis hade fått honom.
Här är några av mina favorit bilder. Nu måste jag kämpa vidare med So, som vi har prov på imorgon!
Puss /Freja

just laugh

Tjohoo! Ou så oseriöst det varit idag...
På förmiddagen var youtube i centrum, film nummer ett: Störloppåkare ramlar efter 2 sekunder i loppet (det kan ni inte ha missat) och film två: Rafael i kändisdjungeln som testar drinkar, på dessa är det mycket like!

Film 1: HÄR! Spola fram till 01:01:47.

Film 2:




HUMOR! See ya! :)

/Sofia

HEY HEY HEY ANJA

Sitter framför störtloppen i OS och konstaterade, det går förjävla fort, hinner man ens se var man åker? Äh, jag hejar i alla fall på Anja som kommer snart, you go girl :)

Collagen är dom nya redigerade bilderna från mig eller? Återstår att se (nice buy:s anyway)...










/Sofia


COLLAGE

HEY! Nu sitter jag hemma och ska precis börja plugga -,-
Idag har varit en väldigt skrattig dag känner jag.. Jag har tänkt på en sak, shit vad jag kommer sakna hela min klass, åhh jag kommer verkligen sakna hela grejen!



Love you guys!

Freja vsade mig en sida där man kan göra ni vet, sånna här collage, asbra!






Hepphopp, nu ska jag kolla lite på OS samtidigt som SO-mappen ska fram, seeya :)

Movietime

Tjohej! Har precis kommit hem från träningen och ska nu sätta mig och kolla på den hyrda filmen Sommaren med Göran som jag och Fabian hyrde i eftermiddags. Vi har också hyrt en annan film, Open water som vi kollade på innan min träning. Och nja, det var en sån där film där de filmar lite skumpigt och det skulle lika gärna kunna vara en själv som står bakom kameran, inte så proffsig, men ganska spännande dock. Eh, nu ska jag äta och kolla filmen, see you!



Handlar förresten om ett dykarpar som glöms av deras dykarbåt och blir fast på i havet, slutar med att båda dör, suck!



A BIG yesyes!

/Sofia

Skönhet


Sofia. Andrea. Agnes.

Världens bästa tjejer! Från vår lägerskola med klassen i början av nian.
Tjohejsan!
Visst har Sofia gjort en fin header? I like it alot!!
Idag är det måndag och det innebar skola. Idag hade jag min danslektion för klassen, och det gick faktiskt helt okej. Roligt var det också! Och imorgon har jag No-prov, så nu måste jag verkligen plugga järnet!! Annars kommer jag misslyckas riktigt stort imorgon, och det vill jag ju inte. Har inte så mycket mer att tillägga för tillfället, skriver kanske lite senare i kväll.
Puss
/Freja

ihateit...

HEEEY! Jag säger bara som Freja, NO suger!



Jag kollade lite på kläder och en sak var jättevanligt tydligen i sommar, sånna här korta linnen, som magtröjor, fast linnen! Det kanske blir den stora trenden i sommar?



/Sofia

Vår!


Jag dööööör!

För tillfället hatar jag No. Jag har suttit med den hela dagen och ändå har jag inte äns kommit halvvägs. Vad är felet på mig????
Bajs..

musiiiiik

Michael Jackson – P.Y.T. (Pretty Young Thing)
Simian – We Are Your Friends (Radio Edit)
Regina Spektor – Laughing With

BREAKFAST!



/Sofia

migrän!

Tjohej.
Idag har jag varit hemma från skolan med migrän, inte roligt. Men jag mår bättre nu som tur är. Så idag har jag nästan inte gjort någonting, förutom att kolla på film. Jag har också försökt att plugga lite, men som vanligt har det inte blivit så mycket gjort på den fronten. I helgen har jag inget speciellt in planerat, men en stor del av den kommer bestå av plugg eftersom vi har två prov nästa vecka, bajs! Har inte så mycket mer att berätta, så hoppas att ni får en mysig fredags kväll allihop!
Puss
/Freja

Åskan bröt ut inom mig...

Tjoho faderittan la!
Oj, vilken härlsningsfras...
Imorgon är det fredag, ahh, vad man längtar till helgerna på vardagarna! Idag åkte jag med Emelie till Designgymnasiets öppna hus. Där var det lite för mycket indrustri design och för mycket konstiga personer (oj, vad ytlig jag är nu..). Men i alla fall, bussresan dit, tog  mer än en timme tror jag?! Det var längre än vad vi var inne på gymnasiet! Imorgon är det simmning på morgonen, ska bli kul, och roligt, hoppas jag bara inte drunknar av utmattning. Att simma är faktiskt såååå hääär jobbigt! See you tomöra!

Appropå rubriken, Freja är en riktig talent på att skriva. Idag när hon skrev sin uppsatsskrivning skrev hon medan ''solen sken ute, bröt åskan ut inom mig'', faktiskt rätt bra, och gulligt och lite roligt, haha! :D Satsar en tia på att Freja kommer bli nästa Liza Marklund, eller vad säger ni?



It's coooold outside!




Peace! /Sofia

tidningar= lycka!

Hejsan.
Något av det bästa jag vet är att öppna en helt ny oläst tidning. Nu kommer jag få den känslan gånger tre, eftersom jag har hela tre olästa tidningar. Woho!! Så nu ska jag spendera resten av kvällen med att läsa, läsa och läsa.
Puss och hej
/Freja

in the middle

Hey, nu är jag på igen!
Har suttit hela eftersmiddagen och redigerat bilder från this månad :) Det kommer några här nere, oredigerade som redigerade! Jag tänkte på en sak... På träningen igår kom Hanna med en stor fet kartong med forever 21-kläder som hon har köpt på nätet och fraktat till Sverige. Det kostar ju dubbelt så mycket att frakta som själva varan, så nu, en gång för alla, NU FÅR FOREVER 21 TA OCH PALLRA SIG HIT, till Sverige! Det var min kloka tanke idag! :)

By the way, smyckes-gurun är i farten (inlägget nedan), för Freja är inte ''less is more'' nåt alternative, mycket ska det vara!

Here's some pics anyway:



Agnes och me today, skööön lektion.



Tårtan på födelsedagen min, 1 februari, lägg på minnet! :)



Söta Ellen, från i helgen!



Ebbi Pebbi :)



En liten blomma fick vara med också!



Suddig bild, men såhär ser det väl ut, en vanlig vardag...



Det här skrattar vi igenom oss, ou, nivån på humor-- OTROLIGT HÖG!



HAHA, tyckte den här var lite rolig.



Jag var tvungen Andrea, hoppas du inte slår mig imorgon!

Nej, nu luktar det för gott ute i köket för att jag ska sitta kvar här!
See you! :)





I want this. and I want summer!


Sigge

Ett gammalt klipp på mig och Agnisen. Och Sigge, min lilla kisse. Hehe.

Hej blogga.
Idag hade vi första nationella provet i svenska, läsförståelse. Och det gick väl okej, men bara okej. Som vanligt var det tiden som var problemet.. Aja, den här veckan kommer mest bestå av plugg eftersom jag både har labbrapport, no prov, so prov och gymnastiklektion inom de två närmaste veckorna. Inte kul! Guuud, det här var nog världshistoriens tråkigaste blogginlägg. Men jag har tyvärr inte så mycket mer att berätta ur mitt såå intressanta liv just nu.
Hej så länge
/Freja

SUMMER, gonna be the best!

Det känns som man ligger i blogg-koma nu faktiskt, lite! Eh, se det posetiva, FREJA har skrivit i bloggen, wiii!
Nej men, ursch vad man inte får tid till nånting, inte ens lite bloggande?! Man ska hit och dit och tjofaderittan! Så idag fick vi en rejäl utskällning av vår manager (haha) Agnes som sa att jag och Freja skulle börja skriva mer, för HON HATAR när folk inte skriver i sina bloggar. Så watch out for the devil bloggare! Haha, nejdå, få inte fel bild nu bara, Agnes är världens gulligaste! Var på sjukt bra humör idag, på eftermiddagen i alla fall! Vi var och såg ''Die wive'' eller nåt, den var HEMSK! Men som tur kunde man titta bort från filmen och skojja lite med Agge, så blev det inte så läskigt :) Allt för ikväll, see you!

Förresten, nu blire så att jag också följer med till Torquay med Andrea och Freja, det kommer bli störttkul! :)

Längtar väldigt mycket till sommaren känner jag, jag vill sola och bada i Piña Colada, hela dagen long, lalala!



Här ska jag segla runt i två veckor i sommar, KROATIEN! Can't wait, om vi säger så. :)

Tjingeling! :)



helg slut.


Två bilder från igår kväll..
Hej bloggen!
Igår var en riktigt rolig kväll. Jag hade en lite försenad fördelsedagsfest. Det var hur kul som helst och jag fick världens finaste present ( som jag tyvärr inte har någon bild på) av Agnes, Sofia och Andrea. Det var en tavla med en bild på mig och runt bilden stod det olika snälla citat på saker som folk hade sagt om mig, lite invecklat, men den var hursom helst världs fin! Idag har jag gått promenad, ätit glass och skrivit på min no. labbrapport som aldrig tycks bli klar, sucka...
Hoppas att ni har haft en bra helg. Och så kan jag tipsa om lite låtar också:

Puss och hej
/Freja

Torquay

(bilden är tagen från google)
I sommar ska jag på språkresa till Torquay med Andrea. Det kommer bli så kul, jag längtar i ihjäl mig!!
/Freja

RSS 2.0