Frostie....

HEY HOPP!
Nu har jag gjort granola och man kan ju inte motstå när man gör sånt så ou vad jag är mätt nu! Nu ska fixa låtar till Ipoden, ahh WE ALL LOVE MUSIC, right?

Appropå musik, det finns ju en sång om bär, och appropå bär, visst är inte dessa kändisar GRYMT lika som bär?



Ashley Tisdale & Brittany Murphy.



Hittade den här frostiga bilden, det var ju för i helsike frost i morse, JAG GILLARE INTE!

/Sofia

bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


smycke


dudes


En gammal bild på lilla Sofia!

Haj dudes!
Hur mår ni idag? Jag mår finnemang! Sitter just nu och latar mig framför "Äntligen hemma" med datorn i knät, najs. Snart är det lov och det är skönt, skönt, sköönt! Och vi får faktiskt lov redan på torsdag, då ska jag och familjen åka upp till vårt sommarställe i Hälsingland, eller "Lundnäs" som vi kallar det. Det ska bli hur mysigt som helst att fira påsken med (nästan) hela tjocka släkten. Vi kommer hem på måndag igen, och då ska jag vara med vännerna!! Men tyvärr kommer jag också behöva plugga lite, bläää...
Puss och hej leverpastej
/freja

Happyface....

HEEY! Dagen har varit super! Skämt i stora lass, jag gillare! I helgen hittade jag min favvoring som jag trodde var borta! Ahh, vad jag blev glad! Nu blire 90210 som jag inte har sett på a really long time, nostalgi nästan...
Ciao!





/Sofia

let me see..

Tjohooo!
Åh, helgen har gått så fort! Ännu en till sunday bloody sunday, idag blire årets första fotbollsmatch för mig, exiting! Sen ska jag försöka redigera lite filmer och annat småttis och gottis, men vi får väl se vad dagen bjuder på, see ya!



Såg Shutter Island på bio i helgen, ou vilken rysare! :)



Åh, snygga grejjer!



Systrami och moi!

/Sofia

bal


Hejsan blogga!
Jag kom just underfund med att jag snart måste köpa balklänning till vår avslutnings "bal" som niorna har innan skolavslutningen. Det är i försig inte så bråttom eftersom det är i juni, men det är väl aldrig fel att vara ute i god tid? Haha. Jag har tänkt ganska mycket på hur jag vill att min klänning ska se ut, och jag tror att jag vill ha en långklänning, helst färglad. Så om ni vid något tillfälle skulle se någon, säg gärna till!

Idag har jag mest vandrat runt i stan. Och nu ligger jag framför datorn, istället för att plugga spanska som jag hade intalat mig själv att göra. Surprise? Njee....
Puss och hej
/Freja

me right now


....och nu åker jag in till stan!
Puss/Freja

I'm ready for the spring...

HEY! Sitter och lyssnar på musik och försöker smälta maten som jag slängt i mig nu innan träningen, ou jag mår illa...
Men äh, det går över snart! När jag och Sigrid gick hem idag så blev det verkligen klart, fy vad vi längtar efter sommaren, att bara kunna åka vart som helst med bara shorts och t-shirt på sig istället för en stor jacka, mössa och vantar som man känner sig som en michilingubbe! Så nu får solen dyka fram och göra sitt jobb tycker jag!

Svar till mitt tidigare inlägg: det första collaget är mitt och det andra är Andreas, så Agge, du hade totalfel!

Lite våriga kläder skulle inte sitta helt fel heller!



/Sofia

Party

/Freja

All the right moves..

HalliHallå, en slapp dag vare här! Inget speciellt i skolan, bara lite fotogrejjer som ska göras, jag gillare! Så här kommer 2 söta collage som ni kan sitta och suga på ett tag :)

Lista ut vilket som är mitt och vilket som är Andreas! Svar kommer, ehhh, nästa inlägg!



Kluring huh?

Ciao!

/Sofia




Ninjalinen

bild 1: fin bild på Vilda
bild 2 och 3: Jag och Vilda leker ninja...

Afro...

Halli Hallå :)
Började jobba lite med photoshop, som jag inte har gjort på väldigt länge, hade tröttnat lite men nu är jag het på gröten, ni lär se många bilder framöver, haha!



Har äntligen fixat så att man kan spela in på min dator, woho!



Den blev inte så bra, men nästa hoppas vi blir bättre! Nu blire hundpromenad, ciao!

/Sofia

My day

TjenaHejsan blogga.
Idag är en bra dag! jag vaknade hemma hos Sofia, vi startad morgonen med en god frulle och lite chatroulette ( som vi för övrigt har blivit lite smått besatta av). Sedan åkte jag hem och tuppade av framför spanska läxan. Jag vaknade runt klockan fem igen av att goooa Andrea ringde. Vi gick sedan hem till en tjej för att gå ut med hennes hund Molly. Jag och Andrea ska nämligen gå ut med Molly några gånger i veckan i utbyte mot pengar. Eftersom vi ska på språkresa i sommar gör vi allt för lite extra pengar, haha. Men det är ju kul också!
Puss och hej
/Freja

blää

Haaaaaj!
Jag vill ha något roligt att skriva om, men det har jag inte. Så jag lägger upp denna låt som jag har blivit fullständigt besatt av istället.
Imorgon är det fredag, och då ska jag vara med Sofia och Andrea, bara så att ni vet..
puss
/Freja

Vi drar till fjällen....

Tjohoo!
Som Freja skrev i inlägget under, igår var vi i Kungsberget. Det var så awesome, Agnes och jag säger att det var väldigt smurrigt. Här nedanför kommer lite snyggbilder från resan, tyvärr (glömsk som jag är) glömde jag att ta med kameran till backen, men det blev några finfina pics i bussen i alla fall, alltid något! Idag vaknade jag med bultande rumpa och några blåmärken och förjävla ont i ryggen och i musklerna runt halsen (?!) men annars mår jag prima! Efter långa dagen idag åkte jag, Rasmus & Agnes hem till Rasmus och spelade FIFA, jag känner att jag kan bli bra på det där, så watch out! Eh, nu ska jag städa och dusha, see ya tomorrow (FRIDAY! Woho!)



Ipodlyssnande i bussen, yeah!



Oj vad glada vi var här då, jippie!




Mr Ninja, and Mr Karl Petter (checka bilden under)...




Här är då Tom, som har fått ett nytt smeknamn av mig nu, Snygg-Karl-Petter.




Sigrid & Madde :)





Aww...





Ännu en Snygg-Karl-Petter!

Nu drar det sig mot duchen, ciao!

/Sofia



Kungsberget



Tjohej!
Igår hade vi frilufsdag med skolan. Jag, och nästan hela min klass, åkte till Kungsberget. Det var väldigt kul och vi hade verkligen tur med vädret, det var soligt precis hela dagen. Tyvärr hade jag inte med mig någon kamera, så inga blider från min sida. Men Sofia tog med sig sin, så hon kanske lägger upp några senare. Idag ska jag till kirurgen och checka en knöl som sitter på halsen, inte så nice! Så idag blir det att vara hemma från skolan eftersom jag bara skulle hinna vara med på en lektion ungefär. Nu ska jag gå in på Tv6play och kolla på mitt nya favoritprogram, Vampire Diaries!
Puss och hej
/Freja

Get serious..

Hallå! Kom nyss hem från Freja där vi had lite skoj, men nu ska det blir serious för nu ska jag göra min presentation i svenska om ''Snabba Cash'', asbra bok, LÄS!

Jag ska nypa Freja i skjärten och säga att hon ska skriva ett inlägg sen också, här är lite bilder från dagen:



Idag var det sååå soligt ute!



Ou så söt Ebba, profilbild har vi där! Och jag, stort utbud jag har av miner... :)




Ena ögat större än det andra, jag måste nog kolla upp det här snart..


Nu ska jag laga mat, och sen blire presentationen!

/Sofia


In school..

Nu ska vi ha lite french!
Sitter här med Linus och Agnes, så tjohej på ett tag!



See ya!

/Sofia


HAHAHAHA


/Freja

Cougar Town

HEEEY!
Idag är det sunday bloody sunday, har varit en skön sådan! Igår hade jag fina vänner hos mig som sov över och ou vad vi hade det bra, kul på hög nivå!
Gick en lååång promenad med Hanna i fina solen som tittar fram nu, det är awesome!
Nu ska jag ta och titta på Cougar Town på femman, HUMOR har vi där!



Detta gillar vi!

Sen kankse det kommer lite bilder från i helgen, mihi :)

/Sofia


LOVE

Hej allesammens!
Idag ska jag bara sjunka ihop i min mjuka soffa och bara vara! Åh, vad skönt!
Imorgon ska vi fira min födelsedag, ska bli AWESOME! Lite sent, men det gör nada!



This is nice, huh? Åhh, vad fina grejjer!



Andrea och jag räknar matte, vi glider på en räkmacka, det flyyyter! :)




Här är alla IN ACTION, haha, see ya!

/Sofia

Alla älskar helg.


Bild på de bästa! Andrea, Sofia och Agnes.
Hejsan!
Vad ska man skriva om idag då? Jag kan ju börja med att berätta att dagen mest har bestått av skola och svenska plugg. Snart är det helg, och jag känner att denna helg kommer bli lite extra kul!! Jippieyay.
Har inte så mycket mer att berätta!! Kan ju lägga till lite musik också: Jennifer Hudson – If This Isn't Love
Puss och hej leverpastej
/Freja

Make up store


Hej blogga!
Idag var jag, som Sofia skrev i tidigare inlägg, på Make Up Store med Andrea. Vi fick var sin sminkning plus 500 kr att köpa smink för, kuljul! Jag valde en foundation, ett läppstift och ett rouge. Biderna visar resultatet av sminkningen, inte världens tydligaste, men ungefär så ser det ut.
Nu ska jag checka teven.
Puss och hej
/Freja

Lots of pix...

Hej Hopp! Idag är det REDAN onsdag, tiden går fort när man har roligt! På sportlovet var jag i sköna fjällen med only mina päron. Det var hur mysigt som helst, såklart åkte vi längdskidor och snowboard hela dagarna! Det var sååå bra! Ska nog jobba som något upp i fjällen för att tjäna ihop lite stålar sen när man blir lite större, haha. Den som inte åkt till Sälen, gör det, världens mysigaste ställe, promise! :)
Idag är Freja och Andrea på MakeUpStore-kurs som jag var för maybe två veckor sen, Dom kommer bli såååå fina!
Nu ska jag sätta mig och göra nåt roligt, inte plugga (!!!) tillsammans med Jokk (my dooggie) och en skål med Granola (amerikansk musli) som jag gjorde själv i helgen faktiskt, urgott!

Här kommer bilder från everywhere:



Jag och Agnes från februari hittade jag här!!




Den här är faktiskt fin Andrea och Freja! Men bereder mig för trubbel (för säkerhets skull:))....



Smilla i SÄÄÄLEN!



Såhär såg jag ut efter min sminkning med Make Up Store, lite för glansig blev hyn tycker jag, om man ser på pannan till exempel :)



My Smilla :)



Jag och pappa åkte en tur på 2,5 mil över fjällen, finfint!



Ahhhh älskar detta!



En dalgång..



Är påväg till KALVEN. Efter turen åkte mamma, pappa och jag Kalven (!!!), det är en slinga som man åker utan hund på 1 mil.



Smilla, jag, mammi & Rufus.



Wohooo, till backen!




I Backen! :)



Här är i en annan del av fjällen, Hamra.



SOL + FROST!



Men längtar ändå lite till sommarens händelser! Det här är på Gotland från i somras.




Även här på Gotland!



Granolan! nepp, nu ska jag ättttta! See you!

/Sofia

himmel.

/Freja

Stockholm i mitt hjärta

Lasse Berghagen – Stockholm I Mitt Hjärta
/Freja

sleepover

Andrea!
Hej blogga!
Både igår och i förrgår sov Andrea över hos mig, fast igår var även Agnes med. Mysans! Igår kollade vi på en skit läskig skräckis, "1408" hette den. Vi skrek som om vi skulle dö varje gång det poppade upp något på teven, vare sig det var läskigt eller inte. Haha. Idag har jag inte gjort så mycket. Började med att städa köket, har också pluggat lite. Nu vet jag inte riktigt vad ska jag göra, blir väl antagligen att kolla på teve eller något liknande.
Puss och hej så länge
/Freja

Bio&bio

Hejsan bloggen!
Två dagar i rad har bestått av bio tittande. I går såg jag Valentines day med Andrea. Helt okej, en typiskt feelgood film. Och idag åkte jag, Anmol och Emelie enda till Heron City för att titta på Alice in wonderland, men gud vad värt det var. För fysatan vad bra den var!! Jag rekommenderar den starkt! Gå och se den, Nu nu nuu!!
I morgon åker hela familjen minus jag till vårt sommarställe, så för att jag inte ska vara helt ensam i morgon kväll kommer Andrea hit.
Nu måst jag äta! Och om ni undrar var Sofia har tagit vägen, kan jag meddela att hon för tillfället är och åker skidor i fjällen.
Puss och hej
/Freja

dream shoes

Igår beställde jag dessa skor från hm. My dream shoes! Och de kostade bara 200 kr!!!
Idag har jag gjort nadaaa! Men i morgon hoppas jag att Andrea vill vara med mig, haha. Ska ringa lite senare och checka!
Puss och hej
/Freja

RSS 2.0